Hoofdsponsors

Interesse om dit event te sponsoren?

We werkten verschillende sponsorformules uit.
Geef ons een seintje en we nemen met u contact op.

Hoofdsponsor

Mikt u op ruime naambekendheid met de nodige exclusiviteit en de mogelijkheid om uw gasten te verwennen? Dan hopen we u als hoofdsponsor te mogen ontvangen. Als hoofdsponsor (max. 4) zal uw naam bij iedere publicatie via elk kanaal prominent aanwezig zijn. Ook op het event zelf zal uw logo op de voorgrond staan en krijgen uw gasten een voorkeursbehandeling. 

Sponsor

Is hoofdsponsor te hoog gemikt, maar wil u toch graag dit event ondersteunen door uw naam eraan te verbinden, dan kan dit als sponsor. 

Formule VIP

Wilt u van ons event ook een stukje uw event maken, dan is de formule VIP iets voor u. Deze formule mikt op bedrijven, organisaties of particulieren die hun klanten, werknemers, vrienden of andere relaties de kans willen geven om op exclusieve manier de unieke voorstellingen bij te wonen.

 

Publiciteit

Mikt u op lokale naambekendheid en/of wenst u de sympathie van alle medewerkers en toehoorders te verwerven? Dat kan door in te schrijven op één van de vormen van publiciteit bij de uitvoeringen. 


Beschermcomité

Heeft u geen naam of logo te promoten, maar wilt u wel uw expliciete financiële steun betuigen aan ons project, dan nodigen we u uit lid te worden van het Beschermcomité. 

 

Contacteer mij voor meer informatie